KVKK Politikası

Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

HM Shipping & Trade olarak (“HM Shipping & Trade”) veri sorumlusu sıfatıyla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili alt mevzuat kapsamında, ayrıca Genel Veri Koruma Yönetmeliği GDPR(General Data Protection Regulation) uyarınca kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem vermekteyiz. Kişisel verilerinizi hangi kaynaklardan elde ettiğimiz, kişisel verileri elde etme ve işleme konusundaki hukuki sebeplerimiz, kişisel verilerinizi hangi amaçlarla işlediğimiz, kişisel verileri aktarıp aktarmadığımız ve hangi amaçlarla kimlere aktardığımız, yasal haklarınız konularında sizleri aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni (“Metin”) hazırlanmıştır.

HM Shipping & Trade, kişisel verilerinizi hukuka uygun olarak işlemekte olup, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini ve bu verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemekte, kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun en uygun güvenlik düzeyini sağlamak için gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almış bulunmaktadır.

RIZA ve ONAY

İşbu Aydınlatma Metnini okuduğunuzda, bu kapsamda HM Shipping & Trade'nn bir veri işleme süreci gerçekleştirdiği hususu hakkında tam ve eksiksiz olarak bilgi sahibi olduğunuzu ve kişisel verilerinizin işlenmesi süreçleri ile ilgili bilgilendirildiğinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesine rıza verdiğinizi kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırsınız.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

HM Shipping & Trade

İletişim linki: www.hmshiptrade.com

E-Mail: info@hmshiptrade.com

Adres: HM GEMICILIK VE TICARET LTD Huzur Mh., Azerbaycan Cd. No:4, Skyland Tower, 34415 Sarıyer/İstanbul, Turkey

Telefon: +90 534 9746666

Güncelleme Tarihi 14 Haziran 2024

Sayfayı Paylaş:

Hızlı İletişim Formu

HM Shipping & Trade hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizlere daha iyi bir deneyim sunmak için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılmaktadır. Çerezler ve Gizlilik